Våra allra bästa vänner!

 

Fadde

Avjava´s Faramir

Jacklaine's Aragorn

    Dream

Fadde - våran underbare pojke som kan beskrivas men en enda mening. Guds gåva till mänskligheten...

Alltid glad snäll och med på allt. Fadde och jag kom aldrig till start då jag under några år tappade suget helt, problemet har inte legat hos honom utan hos mig själv. Vem vet, med hans otroliga energi och mitt tilltagande intresse så kanske vi kommer till start...man ska ju aldrig säga aldrig.

Avjava's Bavaria

    Snöret

 
 

 

 

 

Laukii

Avjava's Mystery of Shadow

 

Nou's Dream Be My Shadow

    Shadow

 

Laukii - Min underbara goa lilla " skojmoj " som är så ärlig i allt hon gör. Hennes underbara sätt att samarbeta gör att man mer än gärna ställer upp på hennes bönande blickar om att få hitta på något kul.

Laukii startade 2014 på klubbmästerskapet med ett första pris och dessutom klubbmästare - behöver jag skriva hur stolt jag är över denna underbara lilla tjej - mattes ögonsten.

Avjava's Gilrain

      Yippie

 

 

 

   

Lizzie

Avjava's Tanzanit of Bearmountain

Doubleuse Bearmountain

     Dante

Lizzie alias pötungen - är husses tjej. Lizzie är en mjuk förig tjej med en härlig attityd till arbete. Naturligt lugn och fokuserad. En Hund som vi köpte tillbaka som ettåring och som kan betecknas med ett ord - naturbegåvning. Lizzie började jag så smått med att träna jakt med när hon kom.

Våren 2014 fick så Lennart ta över henne. Lennart har aldrig pysslat med jakt, men dom båda fann varandra snabbt, och är som gjorda för varandra. Lennart och Lizzie startade också på klubbmästerskapet, med ett första pris som resultat....sååå duktiga båda två.

Avjava's Arwen

     Tillan

 
 

 

Isa

Avjava's Mons Delisle of Peder

Avjava´s Tanzanit of Bearmountain

     Lizzie

  Isa Lotta månstråle - valpen vi sparade efter Lizzie. Ett oskrivet blad men....Redan uppfyller hon många av kriterierna på hur jag vill att en valp ska vara. Söt som socker :-) cool och busig. Lätt för att koppla av, inställningen är att - nu sover jag och då kan inget störa mig :-). Hon har fått stå på " tillväxt " men provat på några pippisar har hon fått gjort, vilket gick fint :-) spontaniteten finns med.

Isa samägds med Dotty Widell

Gleen Mhor's Peder

      Peder